Aktuelno

Čestitamo pobjednicima!

By 10/02/2021 No Comments

Draga djeco,

Hvala vam što ste i ove godine učestvovali u našem edukativnom kvizu i zajedno sa nama obilježili Dan sigurnijeg interneta 2021. godine. Ponosni smo da je i ove godine veliki broj djece širom Bosne i Hercegovine učestvovao u kvizu i pokazao zavidno znanje o sigurnom i odgovornom korištenju interneta i digitalnih tehnologija.

Nadamo se da ste sačuvali svoje kodove, jer je vrijeme da objavimo naše pobjednike koji su osvojili glavne nagrade!

  • Prvi sretni dobitnik/ca je osvojio/la nagradu koju je za vas obezbijedio naš sponzor Logosoft –  mobitel Huaweii Y6 2018. Nagradu je osvojio/la učesnik/ca iz Visokog s kodom 22 100.
  • Drugi sretni dobitnik/ca je osvojio/la nagradu koju je za vas također obezbijedio naš sponzor Logosoft –  mobitel Huaweii Y6. Nagradu je osvojio/la učesnik/ca iz Sarajeva s kodom 14 579.
  • Treći dobitnik/ca je osvojio/la nagradu koju je za vas obezbijedio naš sponzor m:tel – tablet Alcaltel Pixie 10. Nagradu je osvojio/la učesnik/ca iz Tuzle s kodom 17 813.

Zahvaljujemo se našim sponzorima što su prepoznali značaj zaštite djece i mladih u digitalnom okruženju!

Čestitamo dobitnicima i ovim putem ih pozivamo da nam se jave na broj telefona 033/263-385 kako bi potvrdili svoje nagrade.

Nemojte biti tužni ako niste osvojili jednu od glavnih nagrada, još uvijek imate šansu da osvojite jednu od naših utješnih nagrada! Pratite našu Facebook i web stranicu (www.sigurnodijete.ba), sutra do 20:00 će biti objavljeni dobitnici utješnih nagrada.

Hvala još jednom na iskazanom interesu i pokazanom znanju, ponosimo se vama. Zajedno za bolji internet!