Aktuelno

Federalna uprava policije i OŠ “Mehmed Handžić” iz Ilidže obezbijedili novogodišnje paketiće za svu djecu u MFS-EMMAUS-ovom internatskom smještaju u Potočarima

By 28/12/2021 No Comments
Policijski službenici Federalne uprave policije, odsjeka za borbu protiv kompjuterskog kriminala i predstavnici Vijeća roditelja OŠ “Mehmed Handžić” iz Ilidže, posjetili su danas naše kapacitete u Potočarima i uručuli novogodišnje paketiće za djecu u MFS-EMMAUS-ovom Internatskom smještaju i Dnevnom centru.
Ovi hrabri ljudi iz policije osim što danonoćno brinu o sigurnosti djece u BiH u saradnji sa našim Centrom za sigurni internet, (SIGURNO DIJETE) na jedan poseban empatijski pristup vole i da obraduju mališane skromnim poklonima. Danas su to bili vrijedni novogodišnji paketići obezbijeđeni u zajedničkoj humanitarnoj akciji sa OŠ “Mehmed Handžić” a sutra već novi vid pažnje i sigurne ruke koja nam je pružena i kada to ne znamo ali u podsvijesti itekako očekujemo i na tome smo zahvalni.
Vesela lica naših mališana potvrđuju da su bili i više nego sretni na ovim poklonima a mi se zahvaljujemo svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji.
Dobro se boljim vraća!