Aktuelno

Centar za sigurni internet u Bosni i Hercegovini vas poziva na prvi Ultra Tube Fest u Sarajevu!

By 28/02/2020 No Comments

Kao partner agencije BH Telekom, Centar za sigurni internet u BiH se ove godine pridružuje realizaciji prvog Ultra Tube Fest (#UTF2020) događaja u našoj zemlji.

Dana 29. februar 2020. godine, BH Telecom i Samsung u Domu mladih Skenderija Sarajevo organiziraju prvi Ultra Tube Fest koji će ugostiti najveće zvijezde regionalne YouTube scene. Dom mladih će svoja vrata za posjetioce otvoriti već u 13:00 sati, dok će službeni program trajati od 14:00 do 19:00 sati. Glavni dio programa će se odvijati u Ultra Fan Zoni i Samsung Play Areni gdje će biti održane panel diskusije i muzički program. Paralelno sa glavnim programom, na više lokacija odvijat će se i brojni popratni sadržaji i druženje sa gostima.

U terminu 15:30 – 16:15 sati će se održati Panel na temu #Surfaj sigurno! Gosti ovog panela će biti Cerix, Braco Gajić, Bake, 50N3 i Sara Stanković.

Centar za sigurni internet u BiH i MFS-EMMAUS vas pozivaju da nam se pridužite kako bismo razgovarali o tome kako sigurno surfati internetom, a da se pritom odlično zabavljate i družite!

Ulaz na Ultra Tube Fest je besplatan! Ulaznice možete preuzeti na platou Skenderija, ispred Doma mladih ili u poslovnici BH Telecom u SCC danas i sutra od 12:00 do 18:00 sati. Jedna osoba može preuzeti najviše 2 ulaznice.

Pridružite nam se! Ne propustite biti dijelom prvog #UltraTubeFest dogadjaja u Sarajevu!

Program Ultra Tube Fest