Aktuelno

Centar za sigurni internet raspisuje javni poziv mladim istraživačima za razvijanje i provedbu online istraživanja

Centar za sigurni internet poziva mlade istraživače da se prijave za kreiranje i provedbu online istraživanja o znanjima, navikama i korištenju interneta među mladima. Ako imate između 18 i 25 godina i zanimaju vas istraživanja, ovo je prava prilika za vas! Detalji i prijava na linku   Zainteresovani kandidati trebaju dostaviti prijavu na sarajevo@mfs-emmaus.ba najkasnije do 05. decembra 2023. godine.
SDAdmin
29/11/2023
Aktuelno

Centar za sigurni internet raspisuje javni poziv za angažman eksperta/ice za komunikacije

Centar za sigurni internet u Bosni i Hercegovini, kojim rukovodi Međunarodni forum solidarnosti – EMMAUS (MFS-EMMAUS) je u potrazi za ekspertom/icom sa relevatnim iskustvom u oblasti komunikacija, specifično digitalne komunikacije. Detalji i prijava na linku   Zainteresovani kandidati trebaju dostaviti prijavu na sarajevo@mfs-emmaus.ba najkasnije do 13. decembra 2023. godine.
SDAdmin
29/11/2023
Aktuelno

Centar za sigurni internet (Ured Sarajevo) raspisuje oglas za popunjavanje radnog mjesta – Projektni finansijski asistent

Za potrebe Centra za sigurni internet, kojim rukovodi Međunarodni forum solidarnosti – EMMAUS (MFS-EMMAUS), ured u Sarajevu angažuje jednu (1) osobu sa neophodnim iskustvom na poziciju: Projektni finansijski asistent   Sve potrebne informacije možete pronaći na linku iznad. Zainteresovani kandidati trebaju dostaviti prijavu na sarajevo@mfs-emmaus.ba najkasnije do 27. decembra 2023. godine.
SDAdmin
27/11/2023
Aktuelno

XVI Stručno savjetovanje tužilaca u Bosni i Hercegovini

XVI Stručno savjetovanje tužilaca u Bosni i Hercegovini “20 godina primjene KZ i ZKP u Bosni i Hercegovini” Neum, Hotel “Sunce” 16.-19.10.2023.godine   U periodu od 16.-19.10.2023. godine, Međunarodni forum solidarnosti – EMMAUS (MFS-EMMAUS) je tradicionalno, kao i ranijih godina podržao Stručno savjetovanje tužilaca u Bosni i Hercegovini, organizovano od strane Udruženja tužilaca Federacije Bosne i Hercegovine i uz pomoć mnogobrojnih partnera - Visoko sudsko i tužilačko vijeće Bosne i Hercegovine, Centri za edukaciju sudija i tužilaca FBiH i RS, Ministarstvo pravosuđa SAD/Program za razvoj, pomoć i edukaciju tužilaštava u prekomorskim zemljama  – US DoJ/OPDAT, USAID, IOM, Vijeće Evrope, OSCE…
SDAdmin
22/10/2023