Aktuelno

PRODUŽEN JAVNI POZIV za dostavljanje ponuda za angažman stručnjaka/trenera za provođenje TTX obuke

MFS-EMMAUS, ured u Sarajevu raspisuje Javni poziv za angažman stručnjaka/trenera za provođenje dvije dvodnevne TTX obuke u sklopu projekta: „PROAKTIVAN pristup sprečavanju trgovine ljudima u Bosni i Hercegovini”. Sve potrebne informacije možete pronaći ovdje. Aplikacijski formular Molimo Vas da prijavu dostavite na e-mail sarajevo@mfs-emmaus.ba ili lično na adresu Paromlinska 10, 71000 Sarajevo, najkasnije do 26.06.2022. godine sa naznakom prijava na poziv – Stručnjak za realizaciju dvije TTX obuke.
Aktuelno

PRODUŽEN – JAVNI POZIV za dostavljanje ponuda za kreiranje i realizaciju kampanje

MFS-EMMAUS, ured u Sarajevu raspisuje Javni poziv za kreiranje i realizaciju kampanje, kojom će sadržavati poruke kojima se zagovaraju prava žrtava trgovine ljudima u okviru projekta „PROAKTIVAN pristup sprečavanju trgovine ljudima u Bosni i Hercegovini” koji podržava USAID/INSPIRE. Sve potrebne informacije možete pronaći ovdje. Molimo Vas da prijavu dostavite na e-mail sarajevo@mfs-emmaus.ba ili lično na adresu Paromlinska 10, 71000 Sarajevo, najkasnije do 28.06.2022. godine.
Aktuelno

PRODUŽEN JAVNI POZIV za dostavljanje ponuda za angažman stručnjaka/trenera za provođenje TTX obuke

MFS-EMMAUS, ured u Sarajevu raspisuje Javni poziv za angažman stručnjaka/trenera za provođenje dvije dvodnevne TTX obuke u sklopu projekta: „PROAKTIVAN pristup sprečavanju trgovine ljudima u Bosni i Hercegovini”. Sve potrebne informacije možete pronaći ovdje. Aplikacijski formular Molimo Vas da prijavu dostavite na e-mail sarajevo@mfs-emmaus.ba ili lično na adresu Paromlinska 10, 71000 Sarajevo, najkasnije do 23.06.2022. godine sa naznakom prijava na poziv – Stručnjak za realizaciju dvije TTX obuke.
Aktuelno

JAVNI POZIV za dostavljanje ponuda za angažman stručnjaka/trenera za provođenje TTX obuke

MFS-EMMAUS, ured u Sarajevu raspisuje Javni poziv za angažman stručnjaka/trenera za provođenje dvije dvodnevne TTX obuke u sklopu projekta: „PROAKTIVAN pristup sprečavanju trgovine ljudima u Bosni i Hercegovini”. Sve potrebne informacije možete pronaći ovdje. Aplikacijski formular Molimo Vas da prijavu dostavite na e-mail sarajevo@mfs-emmaus.ba ili lično na adresu Paromlinska 10, 71000 Sarajevo, najkasnije do 16.06.2022. godine sa naznakom prijava na poziv – Stručnjak za realizaciju dvije TTX obuke.
Zlatko Ikonić
13/06/2022